Du släckte alla ljusen den natten

  2011-10-31 / 11:37:04 / Vila i frid min ängel / 3 KOMMENTARER
Vid den här tiden för tre år sedan så hade jag ingen aning om att det skulle bli den värsta dagen i mitt liv. Jag brukade vara rädd för att dö men nu mera är att leva ännu mer skrämmande. Det fanns ingen som hade en tanke på att Robin skulle dö den natten, inte ens han själv. Och det är så svårt för mig att förstå att det kunde vända så fort. Vem som helst kan dö när som helst, utan den minsta varningssignal.

Det brukar blir lättare att andas med tiden och på sätt och vis så stämmer det, men till störst del så blir det bara tyngre. alla dom där små sakerna som gjorde dig till du blir bara suddigare och suddigare. Och känslan dödar mig, tanken om att jag inte kan göra någonting åt saken hur mycket jag än vill får mina lungor att dra ihop sig. Men saker bleknar utan uppdatering, så är det ju. Jag minns bara allt så konkret, inte det som gjorde dig till du. Jag minns att du skrattade, men inte hur dina ögon glittrade under tiden. Det som jag brukade älska mest med dig. Jag minns att du pratade, men inte hur du uttalade vissa ord. Och jag brukade älska din dialekt. Jag minns att du tog i mig, men inte hur det fick mig att känna. Och jag brukade älska känslan. Jag minns att du gick, men inte hur charmig din gångstil var. Och jag brukade älska att se dig gå mot mig. Allting bleknar och jag får panik. Jag vill minnas dig så som du var, så som jag har gjort så länge. Alla dom där små sakerna var så självklara, jag kunde dem utantill för jag hade studerat dig så intensivt så länge.

3 år sedan.. jag hoppas du har det bra min ängel.

Long time

  2011-10-19 / 13:15:22 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Sorry min uppdatering suger, jag vet det. Men gör ingenting vettigt förutom att jobba ibland så då kan jag lika gärna skita i att dela med mig utav det. Jag har inte haft någon ork att fixa mig om dagarna heller så därför har jag inte haft bilder att bjuda på heller.

Nu ska jag iaf till stan med mamma och köpa min nya fjällrävenjacka, har äntligen pengar nog att dumpa mitt dunfluff till jacka jag hade tidigare. hörs när vi hörs!