Haircare

  2012-04-24 / 21:22:31 / Skönhet /
Har dränkt mig i skönhets-artiklar dom senaste timmarna. Och jag har en hel del saker att inhandla och pröva på när lönen kommer.

Just nu är jag väldigt mycket för hårvårdsprodukter och knep. Jag har läst ganska många artiklar men fastnade för denna om 6-knep för att få bättre hår.

 1. Kolla skicket
  Ta en närmare titt på ditt hår när det är nytvättat, självtorkat och ostylat. Var börjar frisset? Hur ser dina toppar ut? Har hårstråna börjat dela på sig är det tyvärr definitivt dags för ett klipp, inga produkter i världen kan laga hårtoppar som gått sönder.

 2. Skippa Daglig Schamponering
  Att tvätta håret varje dag torkar ut håret och gör det sprött, eftersom du tvättar bort de naturliga oljor som finns i hårbotten. Istället för att tvätta håret hela tiden, skölj det hellre med ljummet vatten mellan schamponeringarna och massera skalpen för att fördela oljorna ner i hårlängerna. Är du desperat, fräscha upp med torrschampo.
 3. Undvik onödigt slitage
  Hårdhänt hantering av håret när det är blött orsakar onödigt mycket slitage. Gnuggar du håret torrt med en handduk är det dags att sluta. Tryck hellre ut vattnet i handduken och ha sen i ett leave-in balsam. Red ut håret med en bredtandad kam.
 4. Sluta föna
  Om du jämt torktumlar dina kläder blir de snabbt slitna, samma sak gäller för ditt hår. Sommaren är ett bra tillfälle att låta fönen vila. Måste du blåsa håret torrt, sänk värmen, håll fönen minst 20 centimeter från håret och blås aldrig på samma ställe i mer än tio sekunder.
 5. Investera i en bra borste
  Du behöver inte borsta hundra tag per dag, en bra naturborste fixar jobbet. De naturliga oljorna i hårbotten transporteras ner till topparna med hjälp av svinborsten och gör att håret ser friskare ut.
 6. Modellknepet
  Under modeveckorna sågs modellerna dränka sitt hår med arganolja mellan visningarna, en olja som är särskilt vårdande och glansgivande.


Anna

sv: hahaha nä pappa fick en del också!

2012-04-25 @ 05:56:31
URL: http://fairytaleofnewyork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious