The sims 3

  2012-01-31 / 12:18:51 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Sitter här alldeles nyvaken och sjuk. Min hals vill döda mig. Ska ladda upp med världens största tekopp nu.

Förövrigt, finns det någon simnörd som läser min blogg? Satt uppe hela natten och försökte få till mina spel. Men dom vägrar starta, står bara "Ditt The sims spel är inte kompatibelt med extansionpacket. Uppdatera spelet genom spelhanteraren". Men saken är det att den funkar inte för jag får upp ett felmeddelande varje gång jag startar den där det står "Kan inte ansluta till EAmanager" eller nått, och sen stänger den av sig. HJÄLP MIG!?

Optimus 2X LG P990

  2012-01-30 / 23:54:38 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Har hittat min nya leksak. För cirka 3000:- är den min. Det känns ganska värt. Den är fin att kolla på och man kan enligt videon filma fjärilar med den, det var det som fick mig såld. Inte för att jag brukar filma fjärilar men man vet ju aldrig?

Can we turn the ashes into flames

  2012-01-30 / 11:39:28 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jag har en riktig fuldag idag. Klär inte i någonting, mitt hår bara hänger och fular sig och mitt smink är ett skämt. GUD VAD DET SKA BLI HÄRLIGT ATT JOBBA IDAG! eh.

Hade migrän i stort sett hela helgen så det blev inte mycket party för min del fastän det var saker planerat. Nästa helg blir det kramkalas hos Felicia i Bålsta förhoppningsvis, sen har jag barnen på lördag. Ser fram emot kommande helg. (Vet inte riktigt varför jag pratar om helgen när det precis har blivit måndag?)

Det finns en annan sida det finns någonting jag aldrig ser, men jag vill inte veta vad för därifrån syns längtan mer

  2012-01-26 / 10:33:22 / Allmänt / 3 KOMMENTARER

Jag vet att ni älskar mina cambilder. Har inte ork att dra fram kameran på morgonen när det finns one tree hill att kolla på innan man ska jobba, eller typ sova.

Här sitter jag iaf. Och kramas med Ellifjant. Mammas pojke är nästan frisk nu! Strax ska jag knata ut i snövädret och hoppa på bussen till jobbet sen ska jag hem och bada som fan. Henrik ska på tv-spelskväll hos Jocke så jag har lite ensamtid.

Bakin' cookies

  2012-01-24 / 19:31:42 / Allmänt / 3 KOMMENTARER

Bjussar bild på min fula andra halva.

Idag har jag bakat och duttat dit blommor på mina naglar, men det ser bara okej ut på vänsterhanden eftersom jag är högerhänt. Så behöver fråga någon om hjälp att fixa till den andra handen, haha.

Måndag

  2012-01-23 / 11:37:17 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Här är jag igen! (tänkte försöka komma igång med bloggandet igen) Sitter iklädd en utav mina nya tröjor som jag fick av pojkvännen. Han är bäst i världen.

Nu ska jag bege mig till jobbet och efter det fixa naglarna. puss

In the far away fire where death have no name

  2012-01-22 / 20:11:51 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Lovade er bilder på min jacka osv för tusen år sedan. Och det kommer, jag lovar. (bilden ovan visar överdelen av jackan iaf) Har råkat införskaffa en del annat också som säkerligen hamnar på bild. Två par skor, en skjorta, jeans och lite smink från make up store.

Just nu (läs: hela dagen) ligger jag i sängen med tända ljus överallt och rökelser. Jag har inte orkat göra någonting annat, framförallt inte när vädret är skit. Elliot har förövrigt vinterkräksjukan och är jätte dålig. Bajsar blod och kräks sen igår natt. Ringde till Vetrinärer och hon sa något receptfritt på apoteket vi skulle mata honom med och åka in med honom på direkten och han blir trött och hängig. Men än så länge är han lika livlig som vanligt.

Stockholm

  2012-01-11 / 19:20:46 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Nu är man hemma i storstaden igen. Kom hem igår faktiskt. Jag har sovit sen jag kom hem ungefär, har råkat ut för en muskelknut står som en buss på axeln som gör mig konstant trött. Får inte glömma att ringa och boka tid för en massage, för det är det som hjälper va?

Jag har varit i centrum idag med Älskling för att testa hans bil som varit på lagning. Kom hem med en ny jacka, mjukisbyxor och en tröja. Allt betalat av älskling, bäst är han.

Bilder kommer.

Fezt

  2012-01-07 / 19:56:39 / Photos / 0 KOMMENTARER

Vänersborg

  2012-01-06 / 12:17:18 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu befinner jag mig i vänersborg, Vargön. Kom hit igårkväll runt åtta. Vi har tänt rökelser och druckit massa te jag och Anna. Snart ska vi iväg till Överby och kika runt och systemet för att inhandla dryck till ikväll. För ikväll blir det tjejmys!

Det kommet säkert bättre bilder senare då fröken Anna har förmågan att alltid dra fram en kamera överallt. PUSS!

Hey there Delilah

  2012-01-02 / 11:13:04 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Har inga nya bilder så bjussar en från julafton. igen. Jag ska snart sticka till jobbet för ett femtimmars. Vädret suger kuk så det lär inte göras så mycket mer idag.

Turn my swag on

  2012-01-01 / 21:20:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Har ni haft ett bra nyår gosisar? Det har jag haft även fast vi inte gjorde ett skit. Vi lagade mat, lyssnade på musik och pratade, spelade sällskapsspel och på tolvslaget gick vi ut och kollade på fyverkerierna. Dom är så himla fina här i stockholm. Idag har vi bara kollat på serier och ätit tacos. Nu är jag nyduschad och har packat klart resväskan till Vänersborg. (Ja, jag börjar med det fem dagar innan för att jag ska hinna packa om den åtta gånger till.)